Babaváró program

Felkészülés az egészség jegyében

4 hetes program ára:

Mire számíts a babaváró program során?

A várandósságra való felkészülés nagyon fontos a leendő babád és a saját egészséged érdekében.

"Koszos házba nem engedünk babát."​

Ezt az egyik nagyon jó tanáromtól hallottam. Röviden, tömören, beleköthetetlenül így van, csak most a ház a testünk.

Az előbbi idézet miatt nem foglalkozom „a dohányzás, alkohol és további káros függőségek mennyire férnek bele” kérdésekkel. Természetesen a legkisebb mennyiségben sem. Ha nem értesz velem egyet, kérlek, ne jelentkezz a programomra! A kávé és tea az úgymond „káros” szokás, amivel foglalkozunk, de véleményem szerint itt a mennyiség az, ami az egészségest elválasztja a károstól.

Programom alapja az étrended rendezése és a szervezeted felkészítése a babavárásra, szükség esetén vitamin és ásványi anyag kiegészítéssel. Célom egy olyan egészségi állapot elérése és új szokások kialakítása, ami mellett a születendő gyermek mindent megkaphat, amire szüksége lesz, ezzel nem veszélyezteti a Te egészéged. Jusson elég mindkettőtöknek!

Babaváró program - lazeat.hu

A hajhullás, köröm-, fog- és bőrproblémák nem kötelező velejárói a váradóságnak. A szükséges mikro- és makrotápanyagokat nem csak már a hiány okozta tüneteknél kell pótolni, készüljünk fel a megemelkedett tápanyagigényre időben!

A program 4 hetes, ezalatt folyamatos a kapcsolattartás, bátran kereshetsz kérdéseiddel. Hetente táplálkozási napló elemzés személyesen vagy online, ahogy neked kényelmesebb. Testösszetétel-mérést és -elemzést végzünk a program elején és végén (ha erre nincs lehetőséged, kérlek, jelezd!).

Általában 4 hét nem elég idő a felkészüléshez, ezért tekintsd ezt egy tanulási időszaknak, amikor megtanulod, hogyan is kell étkezned, milyen alapanyagokat válassz, és hogyan tudod szükség szerint kiegészíteni azokat. 

A már meglévő, diagnosztizált betegségek esetén új étrendet, kezelést nem készítek, de az előírt, szakorvostól (pl. dietetikus, endokrinológus, nőgyógyász stb.) kapott útmutatókat, étrendeket, tanácsokat segítek kibogozni, értelmezni, igyekszem gyakorlati tanácsokat adni. Ha konkrét étrendet kaptál, de már unalmas vagy nehezen kivitelezhető, vagy neked kell összeállítani a megadott makrotápanyag mennyiségekkel, de nem tudod mi fán teremnek ezek az adatok, keress bizalommal!