Be a Beast program

Önmagad jobb verziója

4 hetes program ára:

Az edzés a forma csupán 30-40%-a, a többi a táplálkozásodon múlik.

Olyan férfiaknak ajánlom, akik rendszeresen sportolnak és szeretnék magukból kihozni a maximumot. A már meglévő edzésterved összhangba hozzuk a táplálkozásoddal.

Mire számíts a Be a Beast program során?

A Be a Queen programom férfi verziója, mert Ti is megérdemlitek a külön figyelmet!

Természetesen ez a program is teljes mértékben személyre szabott. Nincsenek sablonok, minden étkezést hozzád és az edzéseidhez alakítunk, céljaidnak megfelelően.

A program sikerességének titka a ma már divatos dobozolás. A saját, otthon, alap alapanyagokból készített ételek. Sajnos nincs rá lehetőség (ha van is biztosan nem minden alkalommal), hogy személyes igényedhez a megfelelő alapanyagokból és mennyiségben készített fogásokat vásárolj, ezért fontos, hogy Te magad készítsd el magadnak. Ehhez a program tartalmaz könnyen és gyorsan elkészíthető recepteket, tippeket, krízis helyzetekhez is!

Be a Beast program - lazeat.hu

Rendszerezzük a neked ajánlott táplálékkiegészítőket az egészséged megőrzését első és legfontosabb szempontként szem előtt tartva. Hiszen a hosszú távú fejlődés csak így érhető el.

A program 4 hetes, ezalatt folyamatos a kapcsolattartás, bátran kereshetsz kérdéseiddel. Hetente táplálkozási napló elemzés és forma ellenőrzés személyesen vagy online, ahogy neked kényelmesebb. Testösszetétel-mérés és -elemzés történik a program elején és végén (ha erre nincs lehetőséged, kérlek, jelezd!).

Ha felkeltettem érdeklődésed, vagy ha edzőtől, orvosodtól konkrét étrendet kaptál, de már unalmas vagy nehezen kivitelezhető, vagy neked kell összeállítani a megadott makrotápanyag mennyiségekkel, de nem tudod mi fán teremnek ezek az adatok, keress bizalommal!