Be a Queen program

Ragyogj büszkén, csinosan!

4 hetes program ára:
Azoknak ajánlom, akiknek már van egy bevált étrendje (ha még nincs étrended, itt tudsz jelentkezni), de újabb kihívásokra vágyik, fontos eseményre készül, jobb sportteljesítményt szeretne vagy „csupán” a tökéletes narancsbőrtelen, feszes beach body a cél.

Mire számíts a Be a Queen program során?

A program alapja (a Be a Beast programhoz hasonlóan) az otthoni előre készülés (sütés-főzés, dobozolás), és a már meglévő edzéstervedhez is igazítjuk. A programban meghatározzuk a célodnak megfelelő mikro- és makrotápanyagok mennyiségét és elosztását, valamint a felhasznált alapanyagokat. Igényeid szerint összeállítunk egy táplálékkiegészítő listát az egészséged megőrzését első és legfontosabb szempontként szem előtt tartva.

A program 4 hetes, ezalatt folyamatos a kapcsolattartás, bátran kereshetsz kérdéseiddel. Hetente táplálkozási napló elemzés és forma ellenőrzés személyesen vagy online, ahogy neked kényelmesebb. Testösszetétel-mérés és -elemzés történik a program elején és végén (ha erre nincs lehetőséged, kérlek, jelezd!).

Be a Queen program - lazeat.hu

Ha felkeltettem érdeklődésed, vagy ha edzőtől, orvosodtól konkrét étrendet kaptál, de már unalmas vagy nehezen kivitelezhető, vagy neked kell összeállítani a megadott makrotápanyag mennyiségekkel, de nem tudod mi fán teremnek ezek az adatok, keress bizalommal!