Fit Candy program

Az igazán édesszájúaknak!

4 hetes program ára:
Ezt a programot azoknak ajánlom, akik imádják az édeset. Legszívesebben folyton nassolnának valami édeset, sőt van, hogy a „rendes” étkezés helyett is csak valami édességet fogyasztanak.

Mire számíts a Fit Candy program során?

Sajnos a magas cukorbevitel nem csak az alakunkon látszik meg. Az inzulinrezisztenia (IR), diabétesz (2-es típusú, vagy megnyugtató, felelőség áthárító nevén az időskori cukorbetegség), a máj zsírosodása, a bőr rugalmasságának elveszítése, különböző gyulladások, gombás betegségek oka is a túlzott szénhidrát, de leginkább a hipergyorsan felszívó cukrok a felelősek.

De nem szabad feladni és elengedi! A „cukorfüggőség” kezelhető és megszüntethető. Nem kell lemondani magáról az édes ízről sem.

Ebben a programban kiemelt figyelmet fordítok erre. A hirtelen cukorelvonás (mert az 500-600g-ról 200g-ra már annak számít) valós tünetekkel jár, ami eltarthat akár 1-2 hétig is. Ezért nagyon fontos ezekre felkészülni, felismerni és kitartónak lenni.

Fit Candy program - lazeat.hu

Ilyen tünet lehet az álmosság, fáradtság, lehangoltság, fejfájás (sajnos, aki migrénben szenved, készüljön fel), alvászavar, feszültség, ingerlékenység, sokszor ok nélküli kiborulás, amikor már az is idegesít, hogy a párod, hangosan pislog vagy rosszul veszi a levegőt.

A fokozatosságban hiszek, ezért a program 4-5 hétig tart, ez alatt folyamatos a kapcsolattartás, bátran kereshetsz kérdéseiddel. Ezekben a hetekben hétről-hétre vesszük el a cukrot életmódoddal, típusoddal, személyiségeddel összhangban és térünk át az egészségesebb, természetes „édességek felé”. Nem mondunk nekik búcsút, csak kicsit átformáljuk őket! Hetente táplálkozási napló elemzés és forma ellenőrzés személyesen vagy online, ahogy neked kényelmesebb. Testösszetétel-mérés és -elemzés történik a program elején és végén (ha erre nincs lehetőséged, kérlek, jelezd!).

Ha szeretnéd, megelőzni ezeket a betegséget vagy csak úgy érzed, hogy az édesség iránti imádatod az oka, hogy nem éred el az álomalakod és felkeltettem érdeklődésed, keress bizalommal!