A gombát apróra vágtam és éppen annyi sós, fűszeres vízben (ha van otthon frissen vagy a fagyasztóba eltett alaplével) főzöm, ami ellepi.
Miután megpuhultak átöntöttem egy tálba és kézimixerrel összetumixolom, majd a megolvasztott vajat és a kacsazsírt is hozzáöntöm és újraturmixolom.
A bacont apróra vágva saját zsírján megpirítom és tálalás előtt szórom a leves tetejére.
Ha még krémesebben szeretném, kevés tejszínnel vagy kókusztejszínnel is meglocsolom.
Adag 1 tányér
* A százalékos napi referenciaértékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Kalóriaigényednek megfelelően a napi érték magasabb vagy alacsonyabb lehet.
Szeretjük a sütiket – de csak a szükséges mértékig! Weboldalam csak a működéshez nélkülözhetetlen sütiket használ.