Natúr tépett csirke

natur tepett csirke
Mennyiség1 adagNehézségKezdő
Előkészítés10 percFőzés30 percÖsszesen40 perc

Hozzávalók

 500 g csirke- vagy pulykamell
 1 l alaplé

Elkészítés

Ez egy nagyon praktikus nem is recept, inkább ötlet, mivel a tépett csirke husit napokig fel tudom használni a reggelitől kezdve a vacsiig minden étkezéshez. Szendvicskebe, wrapokba, salátákra, pestos tésztához, de volt, hogy a rakottba vagy a bolognaiba is ez a hús került. Ráadásul ameddig fő, nem kell vele foglalkozni sem.

Először is alaposan átmosom a húst, majd kb 5x5 cm-s kockákra vágom és alaplében megfőzöm. Ha nincs otthon alaplevem, dobok a vízbe pár kanál szárított zöldséget.
Ameddig meleg, kiveszem a húsokat és egy tálba 2 villa segítségével széttépkedem. Ha későbbre is szeretnék belőle eltenni, meglocsolom pár kanál lével és úgy kerül a hűtőbe, hogy ne száradjon ki.

Jó étvágyat hozzá! :)

Szeretjük a sütiket – de csak a szükséges mértékig! Weboldalam csak a működéshez nélkülözhetetlen sütiket használ.