
A brokkolit sós, borsos, fokhagymás vízben megfőzöm, kb 75% készre.
A kuszkuszt külön tálba a brokkoli főzővizével felöntöm (egy ujjnyival fedje körülbelül a kuszkuszt) és lefedve állni hagyom ameddig a hús elkészül.
A vöröshagymát, fokhagymát kevés kókuszzsíron megpirítom (spray változat a legspórolósabb), majd a karajt is hozzáöntöm és fűszerezem sóval, borssal, worchester szósszal és a füstölt pirospaprikával és készre sütöm. A kész kuszkuszt hozzákeverem.
Egy magasabb falú tepsibe teszem a brokkoli felét, majd rá a húsos mixet és újra a brokkolit. A tetejére rászelem a sajtot.
200 fokon kb 30 percig, sajtpirulásig sütöm.
Adag 1
Adag 6
* A százalékos napi referenciaértékek 2000 kalóriás étrenden alapulnak. Kalóriaigényednek megfelelően a napi érték magasabb vagy alacsonyabb lehet.
Szeretjük a sütiket – de csak a szükséges mértékig! Weboldalam csak a működéshez nélkülözhetetlen sütiket használ.