
Alacsony szénhidráttartalmú, vöröslencse alapú bolognai recept, hús és tejmentes, vegán verzióban.
A vöröshagymát apróra vágom és kevés kókuszszíron üvegesre párolom, majd hozzáteszem az átmosott és beáztatott lencsét, fokhagymát, sózom, borsozom, fűszerezem.
Pár percig pirítom, majd hozzáöntöm a paradicsompürét és az apróra vágott paradicsomot.
Kis lángon főzöm még 20-25 percig, ameddig a lencse meg nem puhul.
Sörélesztővel vagy sajttal a tetején tálalom.
A cukkinit hosszú csíkokra vágom vagy, ha van spírálos zöldségvágód, még egyszerűbb.
Egy tálba tetszem és besózva állni hagyom kb 15 percig, ameddig levet enged. Utána kinyomkodom, majd serpenyőben kevés olíva olajon pár perc alatt készre pirítom.
0 adag
1 adag
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Szeretjük a sütiket – de csak a szükséges mértékig! Weboldalam csak a működéshez nélkülözhetetlen sütiket használ.