
A főzelék (2 adag):
Összefőzök minden hozzávalót a lenmagon kívül, ameddig meg nem puhul a bab. 1-2 merőkanállal vettem ki belőle, leturmixoltam, visszaöntöttem a babra és 2-3 ek lenmagot kevertem hozzá (ha sűrűbbre főzted, akkor kevesebb lenmag is elég lesz a sűrítéshez). 1 percig még főztem, utána lefedve állni hagytam kb. 10 percet, hogy a lenmag magába tudja szívni a vizet.
A fasírt (kb 12 db):
Összegyúrtam, sütőbe, sütőpapíron, 180 fokon 30-40 perc alatt készre sütöttem.
Zsír alapon étkezőknek is remek lehet, akár vacsira is, ha pirítanak egy kis szalonnát a főzelék alá. Nagyon finom lesz tőle!
A fasírtot is be lehet tekerni baconba, vagy zsírosabb húst is választhattok.
2 adag
1 adag
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Szeretjük a sütiket – de csak a szükséges mértékig! Weboldalam csak a működéshez nélkülözhetetlen sütiket használ.