Testösszetétel-mérés, testelemzés

Több, mint kilogramm és BMI számítás!

A testösszetétel mérése és elemzése rendkívül nagy segítség akár egy testzsírcsökkentő vagy izomtömeg-növelő étrend sikerességének ellenőrzésekor, így nem csak a testformával, de pontos adatokkal is követhető a változás. Így elkerülhetőek a rossz diétából, mások személyre szabott étrendjének követéséből adódó hibák!
Az elemzés ára:

A mérés megmutatja:

A vizsgálat az ACCUNIQ BC380 típusú eszközzel történik, amely csak pár percet vesz igénybe és teljesen fájdalom illetve kockázatmentes*. Az eszköz működésének alapja a bioelektromos impedancia analízis (BIA). Lényegében egy elektromos jel, amely végigfut a testen keresztül. A testben lévő szöveteknek (zsír, csontok, izmok) és víznek más az elektromos vezetőképessége, így ellenállásuk, impedenciájuk alapján méri fel az eszköz test összetételét (pl. a zsír rossz vezető, magasabb az ellenállása). Az eredményt QR kód segítségével bármikor elérheti, vagy papír alapon kinyomtatva is elviheti.

*Nem ajánlott, olyan vendégeknek, akiknek a testébe valamilyen elektromos készülék van beépítve.

Testösszetétel mérő gépem hordozható!

Szívesen vállalok előre egyeztetett időpontban és feltételek mellett kitelepülést különböző rendezvényekre, cégeknek, fitnesz termeknek vagy bármilyen egyéb célból. Vedd fel velem a kapcsolatot itt!