Szolgáltatások

Hogyan tudom támogatni az életmódváltásodat és a kitűzött céljaidat.

01 //

Mérés

A testösszetétel mérése és elemzése nagy segítség egy étrend sikerességének ellenőrzésekor, így nem csak a testformával, de pontos adatokkal is követhető a változás. Ezzel elkerülhetőek a rossz diétából, mások személyre szabott étrendjének követéséből adódó hibák. Részletek

02 //

Tanácsadás

Tanácsadás során együtt állítunk össze egy számodra hosszútávon követhető, a Te igényeidre igazított rendszert. Ebben a rendszerben megbeszéljük, hogy mit, mikor, mennyit egyél, aludj, mozogj, mi az, ami hátráltatja a céljaid, és mi az, ami támogatja azokat. Részletek

03 //

Zárt csoport

Facebook zárt csoportunkban rengeteg receptet, hasznos infót és ötletet osztok meg a különböző kedvenc beszerzési helyek akcióival együtt, és akkor is hasznos lehet neked, ha szeretnél betekintést nyerni abba, hogyan dolgozom. A belépés ingyenes és kötelezettségmentes. Csatlakozz

LazEat
Testösszetétel-mérés és testelemzés ACCUNIQ BC380 géppel - LazEat.hu

Mit mutat meg a mérés?

Testösszetétel-mérés, testelemzés

Mérés

A testösszetétel mérése és elemzése rendkívül nagy segítség akár egy testzsírcsökkentő vagy izomtömeg-növelő étrend sikerességének ellenőrzésekor, így nem csak a testformával, de pontos adatokkal is követhető a változás. Így elkerülhetőek a rossz diétából, mások személyre szabott étrendjének követéséből adódó hibák.

A vizsgálat az ACCUNIQ BC380 típusú eszközzel történik, amely csak pár percet vesz igénybe és teljesen fájdalom, illetve kockázatmentes*. Az eszköz működésének alapja a bioelektromos impedancia analízis (BIA), ami lényegében egy elektromos jel, amely végigfut a testen keresztül. A testben lévő szöveteknek (zsír, csontok, izmok) és víznek más az elektromos vezetőképessége, így ellenállásuk, impedenciájuk alapján méri fel az eszköz a test összetételét (pl. a zsír rossz vezető, magasabb az ellenállása). Az eredményt QR kód segítségével bármikor elérheted, de papír alapon kinyomtatva is magaddal viheted.

* Nem ajánlott, olyan vendégeknek, akiknek a testébe valamilyen elektromos készülék van beépítve.

Testösszetétel-mérés, testelemzés

Nem érdekelnek gyors és átmeneti, látszólagos megoldások.

Olyan rendszerben gondolkodom, ami hosszú távú és fenntartható, mind az étrendben, mind az életmódban.

Életmód és táplálkozás

Tanácsadás

A konzultációk során együtt állítunk össze egy számodra hosszú távon követhető, a Te igényeidre igazított rendszert. Ebben a rendszerben megbeszéljük, hogy mit, mikor, mennyit egyél, aludj, mozogj. Mi az, ami hátráltatja a céljaid és mi az, ami támogatja.

Ez nem egy „x” hetes diétás program, amit kézhez kapsz és vakon követhetsz, ameddig úgy gondolod, majd, ha eleged lett, feladod és visszatérsz, az eredeti életmódodhoz, ami a problémákat okozta. Ennek a rendszernek nincs lejárati ideje, nincs egy határidő, ami várhatsz, hogy aztán újra elkövethesd a régi komfortos hibákat. Ezért is nagyon fontos a közös munka, hogy közösen alakítsuk ki, akár lépésenként azt az életmódot, amit sajátodnak tudsz érezni, ami mellett teljes értékű életet tudsz élni, nem sanyargat, és nem von ki a közösségi életből sem.

Minden étrendem szélsőségektől mentes, és olyan alapanyagokra épül, ami könnyen beszerezhető, könnyen variálható, és nem kell hozzá bankot robbantani sem. Véleményem szerint így lehet egy diéta hosszú távon tartható és eredményes.

Fontos, hogy megtanuld, hogy kell enned, ahhoz, hogy az Téged, az egészséged a legjobban támogassa. Ha ezt tudod, akkor sem leszel bajban, ha nincs időd főzni, bevásárolni vagy nincs lehetőséged csomagolni, vagy ha, akár egy esküvőre vagy hivatalos, vagy elrúgnád a bulit a kedvenc koncerteden.

01 //

Kérdőív

Miután jelentkeztél hozzám emailben vagy telefonon, küldök neked egy kérdőívet, amin kifejtheted az aktuális állapotod, céljaidat és az eddigi diétás tapasztalataid. A tanácsadás során rengeteg tényezőt kell figyelembe vennem, ezért kérlek, hogy a kapott kérdőívet alaposan töltsd ki, és küldd vissza.

02 //

Konzultáció

Amint kiértékeltem a kérdőíved, egyeztetünk egy időpontot online vagy személyes konzultációra. Ha személyes konzultációra érkezel, a tanácsadást biorezonancia és testösszetétel méréssel kezdjük, amivel képet kapunk a vitamin-, ásványianyag- és aminosav-ellátottságodról, a cukorháztartásod, keringési rendszered, kiválasztó- és endokrin rendszered állapotáról, valamint tested izom, zsír, víz, csont mennyiségéről és ezek arányairól, eloszlásáról.

03 //

Útmutató

A kérdőív, a konzultáció és a mérés közös eredményeképpen összeállítok egy útmutató vázlatot, ami tartalmazza személyre szabott tiltó- és ajánlott listád, továbbá egyéb ajánlásaimat, eközben személyre szabottan, a szervezet aktuális állapotától függően, közösen állítunk össze egy olyan étrendet, amely a testnek, szellemnek a legoptimálisabb, így hosszú távon is könnyedén követheted, sőt meg is szeretheted. Figyelembe vesszük a napi ritmusod és energiafelhasználásod (pl. fizikai munkát végzel, sportolsz, vagy “csak ülsz” az íróasztalnál). Ennek mellékhatása az egészséges testsúly elérése, fogyás vagy súlygyarapodás, az izomzat tömegének növekedése.

A munkát neked kell beletenned, de én végig a segítségedre leszek benne.

Ha készen állsz a változásra, egészséges, jobb önmagad verziójára, szeretettel várom megkeresésedet elérhetőségeimen.

Szeretjük a sütiket – de csak a szükséges mértékig! Weboldalam csak a működéshez nélkülözhetetlen sütiket használ.