A zöldségeket alaposan megmosom, majd apróra vágom.
Serpenyőbe olíva vagy kókuszolajon megpirítom a vöröshagymát és a fokhagymát. Amikor picit kezd barnulni hozzádobom a paprikát és a fűszereket, a petrezselymet kivéve.
Miután a paprika lepirult, mehet bele a paradicsom és a sűrítmény is, majd főzöm, ameddig be nem sűrűsödik.
Leveszem a lángot közepesre, kis ágyacskákat csinálok a tojásoknak és fedő alatt addig hagyom, ameddig a tojások közepe meg nem szilárdul.
Még forrón, friss petrezselyemmel megszórva tálalom.
Gluténmentes az alap recept, a hozzá választott kenyérfélétől függően az is marad :).
Friss salátával és/vagy sokmagvas kétszersülttel, reggelire akár mindenkinek beleférhet.
Ch-soknak mehet a kenyérféleség, zsírosoknak pedig plussz 1-2 db baconos vagy sima tükörtojás is.
3 adag
1 adag
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Szeretjük a sütiket – de csak a szükséges mértékig! Weboldalam csak a működéshez nélkülözhetetlen sütiket használ.